~ MÉ ČLÁNKY ~

~ POEZIE ~

~ KAŽDODENNÍ MOUDROSTI ~

~ OSOBNÍ ZKUŠENOSTI ~

~ DUCHOVNÍ POSELSTVÍ ~

A protože miluji objevování vnitřní moudrosti, kterou můžeme všichni čerpat ze svého nitra a která je spojena se vším, co jest, tak se s Vámi rád podělím o zprávy, které načítám skrze stav vědomí “kreativního buddhy”, který dovoluje mi načítat informační pole v rámci kvalit, jenž je mi dáno čerpat.

#Channeling #DuchovníSdělení #Spiritualita #HlubšíMoudrost

Pro někoho fikce, pro někoho pravda, pro někoho inspirace…  Každý má svůj vlastní pohled a ten pohled měl by zkoumat do takové hloubky, až našel by jádro, které jednotlivé úhly spojuje do jednoho obrazu celku.

~ SEMINÁŘE A WORKSHOPY ~

Již od svého dětství jsem byl součástí života, ke kterému vždy patřilo vzdělávání různými formami, ať už to byly výukové semináře, kurzy, přednášky, nebo rovnou dlouhodobé soustředění.

V průběhu mnoha let, kdy jsem byl v roli “učedníka”, jsem se postupně začal aktivně o samotné kurzy starat také a postupně jsem se z role učedníka stal učitelem, který se skrze interakci s dalšími lidmi rozvíjí a postupně tak objevuje potenciál každého, včetně sebe sama.

~ CESTA POZNÁNÍ ~

Říká se, že člověk aby poznal, co život ve skutečnosti jest, tak “musí” poznávat jednotlivé kultury, poznávat krajinu, poznávat, co život nabízí každému, kdo kráčí zde cestou poznání. Každý kraj totiž přispívá člověku svou vlastní esencí, která je zcela jedinečná a nenapodobitelná. To stejné můžeme říci i o každém jedinečném člověku, kterého potkáme.

Sám chtěl bych poznat celý svět, ale přece jen je třeba se držet trošku při zemi a začít krůček po krůčku – náš život zavede nás vždy na ta správná místa, která v daném čase přinesou nám ten nejvyšší užitek. Vše má svůj čas a místo. 🙂

~ ZE ŽIVOTA ~

Život nabízí mnoho zážitků, mnoho “ovoce”, kterým můžeme osladit svůj život. Však na výběr je celá škála a přece jenom my sami si určujeme, co zakusit můžeme a co naopak si zakážeme. Onen had, který v rajské zahradě nabádal k vyzkoušení onoho rajského jablka není nic více, než princip zvědavosti – skrze zkušenosti učíme se života. Bez zkušenosti neměli bychom nikdy svobodnou volbu a konali bychom pouze jako program, jenž plní svou funkci.

Užívejme si života, naplňme náš vlastní šálek poznání tím, co sami zakusit chceme. Poté budeme žít naplněný život a po návratu k Otci-Zdroji můžeme se s ním podělit o své vlastní příběhy.

Marek Szweda
+420 720 380 694

Szweda.marek.1995@gmail.com

IČO: 071 13 706, neplátce DPH
Karviná-Ráj, Samoty 116/1, 734 01
Česká republika (Czech Republic)